Sfeervolle PLATO Summervibes

De avond werd ingezet met een wandeling door de wereldkeuken, waarbij de PLATOnisten konden proeven van verschillende internationale gerechten zoals Amerikaanse hamburgers, Afrikaanse couscous en een Aziatische scampischotel.
 

Na het eten nam Fernando Fernandez Garces het woord. Hij vertelde over het leven van een expat in België en deelde daarbij zijn persoonlijke ervaringen als CEO van Coopman Orona. Gwen Verfaillie bracht dan weer het ondernemersverhaal van Sidem, een toeleveringsbedrijf uit Gullegem met productievestigingen in Roemenië en Hongarije.
 

De bijeenkomst werd verdergezet met een internationaal netwerkspel, waarbij verschillende landenteams een antwoord zochten op enkele ondernemerssgerelateerde stellingen. 'About a Beach' bracht tenslotte enkele sfeervolle, exotisch getinte covers om de avond mee af te ronden.

Bekijk de sfeerbeelden van de PLATO Summervibes 2016 in onderstaand filmpje.

PLATO Summervibes 2016 from Voka West-Vlaanderen on Vimeo.

Meer weten over PLATO?

Contacteer Bruno Delaere, Sales Projecten
Voka West-Vlaanderen
bruno.delaere@voka.be