4 Limburgse PLATO-groepen schieten uit de startblokken

Op 17 maart 2016 werd het startsignaal gegeven voor vier PLATO-groepen. Een 60-tal Limburgse ondernemers werden door hun peter- of meterduo in het stadion van Sint-Truiden ontvangen voor hun kick-off.

De deelnemers uit PLATO Noliko, een samengestelde groep van ervaren PLATO-nisten, leerden elkaar vandaag (nog) beter kennen. Samen met hun peters troffen ze de nodige voorbereidingen voor een nieuw en inspirerend PLATO-traject.

De PLATO Ladies verwelkomden een aantal nieuwe ladies binnen hun groep voor de start van hun tweede PLATO-traject. Samen gingen ze aan de slag om er ook dit jaar een sterk PLATO-jaar van te maken.

Voor de 30 Limburgse ondernemers uit de twee overige groepen, was het vandaag de eerste keer dat ze kennis konden maken met hun peters en PLATO-collega's. Na een korte kennismaking, gingen de peters dieper in op de noden en behoeften van elke deelnemer en van zijn of haar bedrijf. Op basis hiervan werden per groep enkele thema's geprikt voor de komende sessies.