Eerste PLATO Vrije Beroepen in Mechelen!

Het Plato-traject ‘Vrije Beroepen’ is nieuw bij Voka - KvK Mechelen én uniek in Vlaanderen. Dit traject is het eerste dat zich specifiek richt op vrije beroepen zoals architecten, apothekers, landmeters, notarissen, advocaten, artsen, revisoren, deurwaarders, …
De groep staat open voor ondernemers met groei-ambities die zich samen met collega-vrije beroepers op diverse managementdomeinen willen professionaliseren en eventueel een groepspraktijk willen opstarten. Ze brengt gelijkgestemde bedrijfsleiders samen, om in een open maar vertrouwelijke omgeving ervaringen te delen. Daarbij worden ze gesteund door een ervaren meter- en petertrio, dat ruime ervaring in de sector van de vrije beroepen heeft opgebouwd.

Mogelijke topics? De onderwerpen die tijdens dit tweejarig traject aan bod kunnen komen, zijn divers. Onder andere het opstellen van business- en marketingplannen, het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden zoals onderhandelen, motivatie en leiderschapsstijlen zijn mogelijke topics. Uiteraard zal er ook een brede waaier aan praktische onderwerpen, zoals aansprakelijkheid, juridische vormen en IT- en HR-items, ter sprake komen.

 

Plato_vrijeberoepenLR

 

De Plato-groep Vrije Beroepen is één van de nieuwigheden in de nieuwe Plato-jaargang in Mechelen, net als enkele Plato-expertgroepen zoals PLATO Energie en Plato Fiscaal & Financieel.

Verneem alles over het opzet ervan op volgende infosessies in de Mechelse regio:

Meer info of inschrijven?
Contacteer Mechelse PLATO-coördinator Alain De Cuyper via Alain.De.Cuyper@voka.be of op 0491 36 91 99.