110 Limburgse PLATO-nisten schieten uit de startblokken

Naast vier reguliere groepen Plato Ondernemers (Algemeen management), werden er ook vier thema-groepen opgestart: Plato Logistiek, Plato Internationaal ondernemen, Plato Innovatie en de reeds 5 jaar lopende groep Plato International Food.

De 110 Limburgse ondernemers werden door hun peterduo hartelijk ontvangen op het Kokima Eventkasteel in Kortessem. Hier konden ze voor de eerste keer kennis maken met hun peters en Plato-collega's. Het ijs werd onmiddellijk gebroken door een teambuilding in groep. Na deze teambuilding leerden de deelnemers elkaar nog wat beter kennen en werd er dieper ingegaan op de noden en behoeften van elke deelnemer van zijn of haar bedrijf.

Voor sfeerbeelden klik op onderstaande foto's. 

 

PLATO Kick-off september 2016 

PLATO Kick-off oktober 2016