Brick De Schutter Antwerpse PLATO-ambassadeur 2015

Deze award wordt uitgereikt aan een kmo die voldoet aan volgende vereisten: het bedrijf moet blijk geven van een gezonde (financiële) groei, de zaakvoerders moeten al enige tijd een actieve PLATO-deelnemer zijn, binnen het PLATO-netwerk moeten ze voldoende kennis hebben gedeeld en natuurlijk moet er binnen het bedrijf zelf ook van PLATO gebruik worden gemaakt. Met die criteria werden Brick De Schutter van Studio Dott, Heidi Van der Weehe van ATB Van der Weehe en Steve Van Avermaet van DTM Groep gekozen als kandidaat-PLATO-ambassadeurs. Dit jaar konden de PLATO-deelnemers voor het eerst zelf stemmen op hun favoriete kandidaat, 1.600 mensen deden dat dan ook. Na een spannende strijd werd duidelijk dat Brick De Schutter van Studio Dott komend jaar de titel van PLATO-ambassadeur mag dragen.
Studio Dott startte in 2000 als productdesignbedrijf en breidde dankzij een ijzersterk team verder uit naar het ontwerpen van interieurs, diensten en natuurlijk fysieke en digitale producten. Vier jaar geleden stapte Brick De Schutter aan boord. Hij nam in datzelfde jaar na de enthousiaste reacties van collega’s onmiddellijk deel aan een PLATO-traject. ‘PLATO is voor mij, en ik denk dat dat ook voor veel anderen geldt, een geweldig samenkomen van verschillende individuen met elk hun eigen verhaal en visie rond ondernemerschap. Door die mix wordt iedere sessie boeiend en leerzaam.’